En plein air — Haven van Inspiratie
29 — 30 juli 2023 / 13:00 — 17:00 uur
Afbeelding: Willem Bastiaan Tholen
— Schilderen in de open lucht van Enkhuizen
Schilderen in de buitenlucht
Dat Enkhuizen schilderachtig is en dit stadje door de eeuwen heen menig kunstenaar geïnspireerd heeft weten we. Vanuit een groepje enthousiaste kunstenaars is het idee ontstaan deze traditie voort te zetten met verschillende activiteiten.
Boven: Willem Bastiaan Tholen
Onder: Barbara Moody — Enkhuizen achter de duinen
Zo gaan we deze zomer gezellig samen tekenen en schilderen in de buitenlucht. Dit schilderevenement in de open lucht is losstaand al een vrolijke happening, maar ook bedoeld om Enkhuizen als kunststad bekend te maken bij de kunstminnende bezoekers.
— Voor alle beeldende kunstenaars en creatievelingen uit Enkhuizen en omstreken
Praktisch
Datum: 29 & 30 juli
Tijd: van 13.00 — 17.00 uur
Thema: Haven van Inspiratie
Locatie: rondom de Drommedaris
1
Deelname is gratis
Wel even aanmelden. Dan weten wij waar we op kunnen rekenen. En vergeet niet je eigen materiaal mee te nemen: ezel, verf, stoel.
2
Ontvangst
Je wordt in de Drombar hartelijk verwelkomd met koffie en thee met een versnapering en als je wilt, ontvang je goede tips voor dit weekend.
3
Schets en schilder maar!
Je bent vrij waar je gaat zitten of staan en hoe lang. Ook deelname aan een van de twee dagen is mogelijk.
4
Tentoonstelling
Na afloop van het weekend is er gelegenheid (voor wie wil) om in het Sow to Grow Museum je gemaakte werk te exposeren (2 t/m 6 augustus 2023).
Meedoen? Stuur via bovenstaande knop een mailtje. Vermeld daarin je naam en welke dag(en) je mee wilt doen. We sturen een paar weken voor het evenement een herinnering en wat handige tips.